Nuffnang

Thursday, June 24, 2010

Kembali Menulis..

Hye..
Dh lme kn aku x wt entry bru..
Sorry sbb aku ade problem skit sblm ni..
Xpe,lpekn psl problem tu..
Arini aku nk wt review skit psl software..
Beberape ari yg lps aku format laptop..
Korg rse npe aku format laptop ni..
Bknnye sbb virus tp sbb habit aku yg ske try mcm2 software bru smpai laptop ni asyik hang je..
Tu la padahnya kalo install mcm2 software tp x pkai pn..hehe
Ok,skang ni aku review kt korg psl software2 bru yg best..

1) Kaspersky Internet Security 2011

Interface baru KIS 2011 - Simple & Effective

Kaspersky Gadget
*Klik utk besarkn image*

2) Microsoft Office 2010

Kelebihan Office 2010 - Ringan & Organize Toolbar

3) Adobe Photoshop CS5

Photoshop CS5 - Blm install kt laptop ni sbb yg CS4 pn aku x hbs blaja lg..=p

Okla,next entry nnt aku detailkn lg software2 ni..chowz

Share/Save/Bookmark

Kalo suka entri ni klik la Button Like..=)

4 comments:

AMiRU said...

salam..shafiq, ko dh try microsoft office 2010?? ada significant difference x dgn office 2007 selain GUI dia??

Shafiq said...

sbnrnye dh lme dh aku pkai office 2010 ni..
just sblm ni aku pkai yg beta version..
skang dh ade yg full version..
hmm,ade skit perbezaan..
trutama skali bhgn toolbar die..
mmg memudahkn keje kte..
utk office 2010 aku bg rating 9/10..

AMiRU said...

so ko highly recommend utk upgrade ke office 2010 la ek??
tau mana2 nk dpt yg *free* punye x??
hehehe

Shafiq said...

yup,tp xtw la kalo mnat ke x..huhu
kalo nk free kne dwnload la..
size die agk bsr jgk..
kalo nk nnt buzz aku kt ym.

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang