Nuffnang

Thursday, July 1, 2010

Seharian Di Melaka

Cuti dh nk hbs aku smpt lg kn g jln2..
sbnrnye aku g mlawat skola men aku dlu..
mse form 4 ngan form 5 dlu,aku skola kt Sek Men Sains Muzaffar Syah a.k.a MOZAC..
best jgk dpt jmpe ckgu2 yg pnah mngajar aku dlu..
pastu smpt la jgk jmpe bdk2 form 5 skang ni..
dlu mse aku form 5,dorg smue tu bru form 1..
skjp je kn mse brlalu..
skang dorg dh form5 dh pn..
dlu mse dorg form 1,batch aku la yg incharge utk take over dorg pny ari orientasi..
ktaorg ditugaskn utk guide dorg wt 1 persembahan mse mlm pnutup ari orientasi..
mmg best gler..
dorg pn sporting je..
skola aku skang ni pn dh bnyk berubah..
bnyk bgunan2 bru..
batch aku kuar je,mcm2 bgunan dorg bina..huhu
sdeh xdpt mrase smue tu..
tp pape pn aku bangge sbb dpt dpt jd ex-student MOZAC..
lg2 pas skola aku dpt anugerah top 20 skola berprestasi tnggi..=)

*Pemandangan dr tingkat 2 bngunan skola*

Yg ni plak gmbr 2 org bdk form 5 yg aku still cntact smpai skang..
Bg aku,dorg ni dh mcm adek aku sndiri..
Abg doakan korg brdue dpt result yg cmrlang utk SPM thun ni..amin
Solah & Dahlia

Kt bwh ni antare beberape gmbr binaan bru kt skola aku..


Pastu,skang ni plak tiap2 klas dh ade PC sebijik..
dorg pn blaja gne slide je..
canggih btl..
dh mcm blaja kt U dh..
lps lepak MOZAC kire2 hmpir 3 jam,aku ngan kwn aku g lepak umah ckgu plak..
kebetulan anak ckgu tu a.k.a kwn 1 batch aku dlu br blk dr oversea..
so,mmg ktaorg brnasib baek la..
mmg dh lme gler x jmpe kwn aku tu..
last jmpe pn mse ari anugerah kecrmelangan kot..huhu
anyway,aku mmg rse best sgt sbb akhirnye dpt jgk aku mlawat skola lme aku..

I'm proud to be muzaffarian..peace~

Share/Save/Bookmark

Kalo suka entri ni klik la Button Like..=)

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang