Nuffnang

Tuesday, December 14, 2010

Hati2 Dgn SMS Mcm Ni!!

Arini aku nk share ngan korg 1 info psl taktik menipu terbaru yg rmai dh jd mangse..
Dlm gmbr bwh ni korg blh nmpk 1 SMS yg kononnye pak cik aku yg msg mntk tlg topupkn die..
Ade yg aku dgr org laen dpt msg kononnye ayah die tgh emergency pastu tkar no laen then mntk topup..
Bhy kn?

-Klik utk Besarkn-

Msg ni aku bru je trime kul 6.29 ptg td..
1 minit lg sblm aku nk hbs keje..
Nk je aku bls **** *** tp lantak die la..
Mls aku nk lyn..
So,kalo korg dpt jgk msg lbh kurg mcm ni just abaikan je k..

Share/Save/Bookmark

Kalo suka entri ni klik la Button Like..=)

12 comments:

AinSyaz said...

da kuar paper metro da pun pasal bende ni aritu..mat bangla yg buat ni. ntah ape2la dorang ni.

izzati said...

shafiq,
zati pun kena aritu.die ckp ayah ada kat balai polis.terang2 zati pgl ayah zati abah.nk tipu pun agak2 la.owh ya,jgn reply kalau num2 mcm tu sbb nnt die boleh amik kredit kita semua.

Shafiq Rosli said...

Ain: Ha'a,ade kuar dlm paper..x sngke plak shfq pn blh kne jgk..isy3

Zati: laa,yeke.nsib baek shfq x reply..fuhh

shafinas rinoa said...

intan pun kena..dia cakap ibu kat balai polis..bengong..intan panggil mak intan mama kot..lps tu mak intan mane gune top up..hahaha ngeng~

Shafiq Rosli said...

Haha..kantoi di situ.
Spe yg percaye ngan msg tu mmg x brnasib baek la..

saiful said...

mcm2 ayat penyangak nak menipu skrg ni

Shafiq Rosli said...

Zmn moden la katekn..
Teknologi di salah gunakan..

QaRr JaliL said...

haha..num bband aku pun kne..
kelaka sungguh..
haha

Shafiq Rosli said...

No broadband?
mne la mat bangla tu cilok no tu..haha

N said...

demi duit sanggup msj macam ni. pelik lah... hish.

Aoi@riena said...

no bband aku pun penah..
msg lain drp ni pun byk kali kot... ntah sape pi jaja no bband aku.. aku sndiri pun lupe no bband aku ape.. heee..

Shafiq Rosli said...

wah,femes gk ek no broadband ko..hehe
akak2 staff kt kdai frmasi aku smue dh kne sms mcm ni..

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang