Nuffnang

Tuesday, March 1, 2011

EndNote X4 + Tutorial


Arini aku nk share 1 software yg memudahkn keje korg utk wt research..
Software ni nme die EndNote Version X4..
Kalo nk tw lebih detail, korg blh search kt google..
Utk mendownload - KLIK SINI

1) Extract file yg korg dh dwnload pastu install..
2) Pilih option 'I would like to evaluate Endnote X4'..

3) Pilih option 'Typical'..

4) Lps dh hbs install, bkk folder crack..
5) Copy file 'EndNote' dlm folder tu & pastekn ke C:\Program Files\EndNote X4

6) Klik 'Copy and Replace'..

7) Last skali try open software tu..
8) Kalo kuar gmbr mcm kt atas ni mknenye korg dh berjaye crackkn software EndNote..

Selamat Mencuba..=)

Copyright © Shafiq Rosli

Share/Save/Bookmark

Kalo suka entri ni klik la Button Like..=)

7 comments:

bukan tekno said...

tttooooorrrrrbaaaikkkk......

Anis izyan Abd Rahman said...

memang terbaik wwwokkkk saapiiqq ~~~~!!!!!

Shafiq Rosli said...

bukan tekno: aku tw ko sape..hehe

Anis: terbaek terbaek terbaek..

Dda Ly said...

err endnote nih utk ape ye?? :)

meh ke rumah,
~happy birthday damia~
keep in touch ye..♥♥♥

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Salam tuan blog,

Saya dari Jabatan Sokongan Penyelidikan ingin mengucapkan jutaan terima kasih atas penyebaran maklumat mengenai EndNote X4 ini.

Di dalam www.researchjsp.blogspot.com, ada mengenai tentang perlunya setiap student tahu akan software ini.

terima kasih.

padlie said...

Terima kasih.. Saya RO pun xde lg software ni...

Entry terbaru padlie: Who am I?, For the first time...

TAYAR PANCIT said...

hai awak :) saye da join awak :) follow me back ok :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/rasmi-senarai-pasukan-f1-2011.html

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang