Nuffnang

Wednesday, March 9, 2011

MPG 2011

- Malam Pra-Graduan 2011 -

Ari sbtu yg lps, aku ngan bdk2 batch aku g dinner utk meraikan senior2 part 8 yg dh nk grad..
Mlm tu agak happening la sbb dinner kali ni bertemakn 'Cosplay & Freestyle'..
So,aku dpt tgk mcm2 jnis cosplay mse tu..hehe

- Prince & Princess Of The Night -

Gmbr kt atas ni mmg cosplay terbaek la..
Kembar Mad Hatter dtg dinner..hehe
Anyway,aku nk wish gudluck kt smue senior2 part 8..
Slamat menempuhi dunia pekerjaan plak lps ni..=)

- Hadiah Cabutan Bertuah -

Utk pengetahuan korg, aku mng cabutan bertuah mlm tu..
So,rse agak bertuah jgk la walaupn x expect pn nk mng cabutan bertuah tu..haha

- With 2 angels -

Gmbr kt atas ni gmbr plg smart..hehe
Mostly gmbr2 dlm kamera aku bnyk yg blur..huhu
Nk kumpul duit pstu beli DSLR la..=p

P/S: Tinggal setahun lebih je lg nk grad, cptnye mse berlalu..=(

Share/Save/Bookmark

Kalo suka entri ni klik la Button Like..=)

4 comments:

nunashabd said...

shafiq.. beli jgn x beli dslrbleh geng... hehe

Shafiq Rosli said...

hehe..
insya-allah..

eesyaheera said...

aku suka gila Corpse Bride tu! gambar kau dengan two angels tu lawa :D

Shafiq Rosli said...

cuak kot tgk corpse bridge tu live dpn mate..
aku rse gmbr tu gmbr plg smart utk dinner kali ni..hehe

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang